MYYJÄESITTELY: CHOTTO MATTE

// // Leave a Comment


Chotto Matte myyjäprofiilin takaa löytyy Anna. Anna tekee luonnosta inspiraationsa saaneita koruja, ja tyynynpäällisiä, mutta hänen yrityksensä valmistaa pääasiallisesti teetä. Päätuotteita ovat Pieni Hetki-Villiyrttiteet, jotka valmistetaan Suomen luonnon sesonkien mukaan. Syksyllä on mm. valmistunut Talvi-teesekoitus pakurista, ruusunmarjoista, omenasta, pihlajanmarjoista, pihlajanlehdistä ja luomu kanelista. Chotto Matte on perustettu kesällä 2014. Kurkkaa Chotto Matte Facebook -sivut TÄÄLTÄ. Anna antoi vastauksia Maker's Marketin historian ensimmäiseen myyjäesittelyhaastatteluun:

Pääasiassa myyn Maker's Marketissa kierrätysvanerista valmistettuja korvakoruja, kortteja ja sisustustuotteita.
Minulla on työn alla yhteinen blogi ja nettikauppa lahjakkaan ystäväni kanssa.
Seuraavaksi aion tehdä joulukoristeita myyjäisiin.
Haluaisin oppia virkkaamaan lapasia, sukkia, mattoja ja kaikkea mahdollista.
Jos olisin käsityö, olisin lämmittävä iso neuletakki.
Lempihuonekaluni kodissani on vaarini vanha pyöreä keittiönpöytä, jonka onneksi uskalsin pyytää itselleni. Tai lapsuudenkodista mukana kulkenut punainen kahvipurkki. Vaikea nimetä vain yhtä, koska kodissamme on lähinnä vain perittyjä, saatuja ja aina mukana kulkeneita esineitä ja huonekaluja, sekä ihania kirppislöytöjä.
Minua inspiroi tällä hetkellä Hmm.. Luonnon kannalta marraskuu on ehkä ankein kuukausi. Jos yleensä inspiroituu luonnosta, väreistä, valosta, on marraskuu erittäin haasteellinen. Tällä hetkellä minua inspiroi Chotto Matten uudet tuulet. :)
Jos voisin lähteä huomenna reissuun mihin vain, lähtisin joko kaupunkilomalle keski-Eurooppaan tai mökkeilemään meren ääreen Suomen saaristoon.
Maker's Marketin muiden myyjien tuotteista lempparini on... Ei pysty valitsemaan vain yhtä. Niin paljon hienoja juttuja!

Klikkaile itsesi Chotto Matten myyjäsivulle Maker's Marketissa TÄSTÄ. Toimitus suosittelee erityisesti kurkkaamaan Heinäseiväs tyynyn sekä pinkit Apila -korvakorut!


0 kommenttia:

Lähetä kommentti