MYYJÄESITTELY: VENLA / LÄMMIN ILO

// // Leave a Comment

Jos et ole vielä vieraillut Lämmin ilo -blogissa se kannattaa tehdä tästä näin nyt KLIKS! Käsillä tekemisen iloa suitsuttavan blogin takaa löytyy Maker's Marketin riveistäkin löytyvä Venla. 26-vuotias, jonka perheeseen kuuluu puoliso ja kolme tyttöä. Hän hurahti käsitöihin jäädessään ensimmäiselle äitiyslomalle vuonna 2010. Sen jälkeen käsityöt ovatkin olleet osa lähes jokaista päivää Venlan arjessa. Bloggaamisen hän aloitti omien sanojensa mukaan "kun en enää viitsinyt julkaista kaikkia neulomuksiani facebookissa :)".  Blogi toimiikin nyt hyvänä arkistona ja samalla saa jakaa ideoita ja ohjeita muille käsityöihmisille. Venlan haaveena on oma yritys, jossa edes pieni osa myynnistä tulisi omien käsitöiden kautta.

Venlan käsistä on neuleiden lisäksi syntynyt mm. mattoja, himmeleitä, kalentereita ja viimeisin projekti on ollut myssykeräys OYSin keskosten osastolle. Siitä voit lukea hänen blogistaan TÄÄLTÄ.

Näin Venla vastasi hänelle esitettyihin lauseen alkuihin:

Maker's Marketissa pääasiassa myyn kalentereita. Neuleet valmistuvat niin hitaasti ja pääasiassa ne ovatkin etukäteen tilattuja. Jos ei ole tilauksia niin teen omille lapsilleni jotain.
Minulla on työn alla nuorimmaisen neidin villatakki "oikeiden" töiden ja lastenhoidon ohella.
Seuraavaksi aion tehdä optisesti virkatun käsilaukun Suomen Langan mahtavasta kalalanka valikoimasta
Haluaisin oppia ompelemaan ompelukoneella. Voi että, olisi mukava hurautella lapsille vaatteita myös ihan oikeasta kankaasta :)
Jos olisin käsityö, olisin värikäs ja graafisesti kuvioitu neuletakki
Lempihuonekaluni kodissani on ehdottomasti Normann copenhagen tarjoiluvaunu, jonka taannoin voitin blogiarvonnasta.
Minua inspiroi tällä hetkellä kaikki kuparinen. Mietin jatkuvasti mitä voisin maalata kuparispraylla ja mihin voisin hyödyntää putkimiesveljeltäni saadut kupariputket :)
Jos voisin lähteä huomenna reissuun mihin vain, lähtisin mieheni kanssa lomalle. Oli se sitten viikonloppureissu mökillä tai ulkomaanmatka lämpimään. Kaikki kävisi, kunhan saisimme hetken olla kahden :)
Maker's Marketin muiden myyjien tuotteista lempparini on... ei voi todellakaan sanoa yhtä tiettyä tuotetta. Ihailen kaikkia myyjiä valtavasti, niin hienoja tuotteita valmistavat!

Venlan Maker's Market profiilin löydtä TÄÄLTÄ. Jos ensi vuoden seinkalenteri on vielä hankkimatta niin tässäpä oiva vaihtoehto: Venlan kalenteri vuodelle 2015!0 kommenttia:

Lähetä kommentti