MYYJÄESITTELY: MIRA / PRINSESSAJUTTU

// // 2 comments

Yksi Maker's Marketin hempeämpää linjaa edustavista ihanista myyjistä on Prinsessajuttu -blogia kirjoittaja Mira. Hän on 38-vuotias vaatetusalan artesaani ja pienen prinsessan äiti, jonka intohimona on käsillä tekeminen. Hänen perheeseensä kuuluu myös luova musiikkia tekevä mies. Käsityöt ovat aina olleet Miralle lähellä sydäntä, hän kun tykkäsi virkata jo ihan pienenä tyttönä. Ja tulipa käsitöistä hänelle ammattikin ja nykyään virkkaus on rakas harrastus. Kotiäitiys on tällä hetkellä kuitenkin se kaikista tärkein juttu ja käsitöitä tulee tehtyä sitten kun siihen jää aikaa. Sopivasti sitä kuitenkin tuntuu riittävän! Ja mehän olemme siitä iloisia :)

Pyysimme Miraa vastaamaan myyjäesittelymme kysymyksiin:

Maker's Marketissa pääasiassa myyn lapsille suunnattuja tuotteita. Virkatut herkut ovat olleet kestohitti, herkkupaketteja on tilattu lasten herkutteluleikkeihin ja synttärilahjoiksi pikkutytöille. Jonkin verran olen tehnyt myös sisustusaiheisia käsitöitä, sellaisia kodin pieniä sisustus -ja käyttöjuttuja.
Minulla on työn alla aina monta käsityötä, keskimäärin kolme tai neljä. Kun uusi idea kumpuaa, laitan sen työn alle mahdollisimman pian ja päivän aikana onkin kiva vaihdella virkkuukoukun ja neulepuikkojen välillä.
Seuraavaksi aion tehdä jotain vauva-aiheisia käsitöitä ystäväpiiriin syntyville pikkuisille ja lisäksi käsitöitä omiin tarpeisiin, lapselle sukkia jne.
Haluaisin oppia uusia käsityötekniikoita, Unkarin kielen ja ottamaan parempia valokuvia.
Jos olisin käsityö, olisin luultavasti pitsiliina tai shaali, tai pitsineuleshaali ;)
Lempihuonekaluni kodissani on ehdottomasti sohva, joka on yksinkertainen, mittasuhteiltaan ja materiaaleiltaan sopiva. Sohva kuuluu rentoutumiseen ja on keskeinen huonekalu kodissamme.
Minua inspiroi tällä hetkellä eniten oma tyttäreni. Olemalla läsnä hänen leikeissään saan hurjasti ideoita uusiin käsitöihin. Loppujen lopuksi luovuus tulee ihan läheltä, -se on meissä itsessämme, kunhan sitä vain pysähtyy kuuntelemaan. Hyviä ulkoisia inspiraation lähteitä ovat Pinterest ja käsityökirjat, joista saan myös vaikutteita töihini (jos niitä vain ehtisi selaamaan).
Jos voisin lähteä huomenna reissuun mihin vain, lähtisin rantalomalle perheeni kanssa! Kohteeksi voisin valita takuuvarman Gran Canarian joka sopii lapsiperheelle hyvin. Brasilia on myös kohteena sellainen, joka kiinnostaisi suuresti.
Maker's Marketin muiden myyjien tuotteista lempparini on... Mahdotonta valita yhtä ainoaa. Tykkään niin monista ja mielestäni Maker´s Marketiin onkin valittu lahjakkaita ja taitavia tekijöitä!

Miran Prinsessajuttu -tuotteita löydät TÄÄLTÄ.  Hänen "kaupan tiskiltään" löytyy mm. herkkuja virkattuja donitseja, kannattaa käydä kurkkaamassa! P.S. virkattujen herkkujen himotusvaara olemassa :)2 kommenttia: Leave Your Comments