MYYJÄESITTELY: PIIA HUI-HAI

// // Leave a Comment
On taas aika esitellä yksi ihastuttavista myyjistämme. Maker's Marketissahan myyjinä on kirjava joukko erilaisia käsillään tekeviä, kirppiksen ystäviä ja/tai muita tuunaajia ja visualisteja joten heistä on kiva kuulla hieman tarkemminkin kuin mitä myyjäprofiili kertoo. Monella myyjällä on blogikin kuten on myös tällä kertaa esittelyssä olevalla Piialla. Hän kirjoittaa HUI-HAI blogia.Näin Piia kertoo itsestään:
Olen Piia, HUI-HAI blogia pitävä Helsinkiin kotiutunut savolainen. Asun ihanassa inspiroivassa puu Vallilassa kahden lapsen ja aviomiehen kanssa. Käsillä tekeminen ja luovuus on minulle intohimo ja se on kulkenut mukana läpi elämän. Pienenä istuin kesät mummon vieressä aitassa, kun hän kutoi mattoja tai teki muita käsitöitä. Illalla kävelin papan kanssa metsään tekemään saunavihdat tai pajupillit. Kaikki tehtiin itse, ja mummo pyynnöstäni loihti minulle ompelukoneella niin nukenvaatteet kuin rooliasut. Sieltä se kaikki lähti ja on jäänyt veriin, muuttanut muotoaan ja on edelleen läsnä.

Näin hän vastailee Maker's Marketin myyjäesittelykysymyksiin:

Maker's Marketissa pääasiassa myyn tällä hetkellä nahkakoruja ja sulkapäähineitä.
Minulla on työn alla sulkapäähine, nahkakaulakoru ja lasten vaatteita.
Seuraavaksi aion tehdä kotiini amppeleita ja jonkun ”seinävaatteen”, makrameen.
Haluaisin oppia saven valamista ja maalaamaan kunnolla.
Jos olisin käsityö, olisin savesta valettu koru lasitetulla pinnalla.
Lempihuonekaluni kodissani on vanhat lipastot ja verhoilijoiden huutokaupasta ostettu nojatuolli.
Minua inspiroi tällä hetkellä musiikki, puu, haalea roosa, puutarha, ystävät ja Patti Smith.
Jos voisin lähteä huomenna reissuun mihin vain, lähtisin Perheen kanssa johonkin missä on turkoosin värinen meri ja ranta, ja josta voisi kerätä simpukoita ämpäriin, kuten Muumeissa.
Maker's Marketin muiden myyjien tuotteista lempparini on Hanna-Kaisan himmelit ja Annie Eleanooran repolainen-heijastimet.

Toimitus suosittelee kurkkaamaan Piian myyntivalikoimista ainakin TÄMÄN makeen sulkapäähinen ja erilaiset korvakorut kuten esimerkiksi nämä uusimmat sulkakorvakorut.

Kuvat: Piia Hui-Hai


0 kommenttia:

Lähetä kommentti