MYYJÄESITTELY: JUJUN PETRA

// // Leave a Comment
Maker's Marketin myyjäkaarti sen kun kasvaa! On taas aika esitellä tarkemmin yksi jo osalle ehkä tutuksikin tulleesta myyjistämme; Jujun Petra. JUJU on pieni ja notkea äitiyslomalla syntynyt viritys, jonka voi bongata myös pop-up kojuna tapahtumista. Jujun tuotteet ovat rakkauslapsia, joita syntyy arjen pyörityksen ohessa. Petra myy Maker's Marketissa pääasiassa piirtämiään ja suunnittelemiaan printtejä. Lapsille suunnittellut aakkoskortit ovat oivallinen lapsen oma ensimmäinen sisustusprojekti, mutta kortit soveltuvat myös posti- ja onnittelukorteiksi sekä valmiiksi ommeltuna, että sellaisenaan.
Näin Petra vastailee Maker's Marketin myyjäesittelykysymyksiin:

Maker's Marketissa pääasiassa myyn piirtämiäni ja suunnittelemiani printtejä.
Minulla on työn alla vielä muutama uusi aakkonen, sillä huomasin, että esimerksi A-kirjaimia saattaa olla samassa nimessä useita ja niitä voisi näin ollen olla pari erilaista.
Seuraavaksi aion tehdä julisteita, huoneentauluja ja kortteja aikuisempaan makuun.
Haluaisin oppia srauhoittamaan arkeani niin, että nautinnnolle jäisi enemmän tilaa.
Jos olisin käsityö, olisin virkattu käyttöesine. En oikein lämpene koristeille. Kauniit tarpeelliset esineet esiin aseteltuina ovat mieleistäni estetiikkaa.
Lempihuonekaluni kodissani on keinutuoli, johon olen tehnyt huovasta pehmikkeen. Silloin harvoin kun en istu siinä lapsi sylissäni luen tai virkkaan. Tuoli on kirpputorilöytö, jota mieheni ensituimaan vastusti, mutta tiedän, että hän hyvin pian olisi nimennyt sen myöskin lempihuonekalukseen.
Minua inspiroi tällä hetkellä ne hetket, kun saan rauhassa ajatella ajatuksiani, kun odotan kuopus kainalossani hänen nukahtamistaan.
Jos voisin lähteä huomenna reissuun mihin vain, lähtisin  katsomaan Uudenseelannin eksoottista luontoa. Ja tottakai nauttimaan lämmöstä.
Maker's Marketin muiden myyjien tuotteista lempparini on  Liliaanin Kaverit, Miss Matildan pullonkorkkikorut ja Prinsessajutun herkut muutamia mainitakseni.
Toimitus suosittelee kurkkaamaan etenkin nämä ylisöpöt Pinnipipsat. Ne ovat lempeitä pinninkerääjiä, joiden pitkissä hiuksisssa pinnit ovat käsillä. Pinnipipsa roikkuu mielelllään kylppärissä tai sängynvierellä, juuri siellä missä pinnejä puetaan ja riisutaan. Varsinkin isät, joiden mielestä naisväen pinnejä on kaikkialla, rakastavat näitä pitkätukkaisia Pipsoja, joiden hiuksiin voi ohimennnen napsauttaa kaikki pöydänkulmilla ajelehtivat pinnit ja nipsut.

Pinnipipsat on tehty suomalaisesta puusta ja puuvillaisesta matonkuteesta. Kasvot ovat käsinpiirretyt. Tiedämme, että lasten käsissä mikä vain saattaa saada likaa pintaan, joten Pinnipipsa kestää hellän käsinpesun. Voit myös valita haluatko, että Pinnipipsasi silmät ovat auki, kiinni vai kenties veikeällä nikkauksella. Pinnipipsoja voit ostaa TÄÄLTÄ.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti